Продукти
Абразиви за бластиране Индустриални отоплители Индустриални аспиратори Въздухоизсушители Системи за метализация Системи за бластиране Системи за боядисване Инструменти за измерване и контрол Системи за обработка на листова ламарина и профили Системи за вентилация, обезпрашаване и извличане на замърсените газове Системи за преливане и полагане на композитни, смазочни материали и лепила Машини за подово шлифоване и полиране Машини за фрезоване Машини за сваляне на подови покрития
 

Услуги

Горди сме от факта, че услугите на Minex интегрират в технологичния поток на клиента предоставените решения, което прави консистентен целия процес на сътрудничество.

За да успеем, трябва дарастем и да се развиваме както индивидуално, така и като бизнес. Поради това вярваме, че верността и точността на предоставяната от нашите професионалисти информация са ключов фактор за успеха на нашите клиенти.

Чрез гамата от предлагани услуги, която е важен компонент от нашата оферта Minex ви помага да откриете подходящите продукти за вашия бизнес, да ги оразмерите правилно, да ги въведете в експлоатация и да им осигурите колкото се може по-дълъг живот.

КОНСУЛТИРАНЕ

Специална услуга, създадена, за да помогне на клиентите да открият подходящия начин да организират и стартират производствения поток и да подобрят качеството на крайния продукт чрез избора на оптималното и съобразено с инвестиционния бюджет решение.

ПРОЕКТИРАНЕ

Спестявате време и значителен капитал. Имаме необходимите умения и опит, за да планираме и конфигурираме предложените решения. Тези 16 години опит редом с множеството успешни проекти ни дават правото да твърдим, че сме успявали винаги от първия опит.

МОНТАЖ

Стандартите на Minex по отношение на монтажа на доставеното оборудване са едни от най-строгите на пазара на обработката на повърхностите, гарантирайки пълно удовлетворение по време на експлоатацията му.

СЕРВИЗ

Благодарение на националното покритие ние успяваме да отговорим своевременно на заявките на нашите клиенти. С бързата си намеса сервизните екипи осигуряват на клиентите поддържане на висока продуктивност без технологични прекъсвания.

Контакт
Николай Иванов - София
+359 (0) 88 5647622
minex@minex.bg
Бюлетин

Нашите клиенти са постоянно информирани

Hовини
Бюлетин

Следене на новините Minex Бюлетин

Проекти Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Vard Tulcea SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Aker Tulcea Shipyard
Santierul Naval Constanta SA