Партньори Minex

Minex е румънско-холандска фирма, специализирана в дистрибуцията на съоръжения и консумативи за обработка на повърхностите.
Програмата за доставки покрива широка гама от промишлени приложения, а специализираният персонал на фирмата осъществява комплексни проекти (кабини за бластиране и боядисване), въвеждане в експлоатация, техническа помощ и сервизно обслужване.

Всички Партньори

Blastrac

Blastrac

Blastrac Blastrac е най-големият в световен план доставчик на преносими съоръжения за подготовка на подове. Историята на компания Blastrac започва преди сто години и стига до днешни дни, когато компанията е станала световен лидер на пазара с глобална мрежа от 70 дистрибутора. В тясно сътрудничество с производителите и доставчиците на бетон, камък и асфалт, Blastrac е разработила пълна гама от съоръжения и инструменти, специално предназначени за подготовка на повърхностите чрез бластиране, шлифоване, полиране, фрезоване и отстраняване на покритието. Тези техники съответстват на изискванията на архитектите, проектантите и крайните потребители, които постоянно търсят иновации, нов вид и лесна поддръжка на подовете.
Oборудване от Blastrac»

Calorex

Calorex Calorex доставя широка гама съоръжения за контрол на климатичните условия ( въздухоизсушаване), които могат да се използват с складове, производствени помещения, музеи и художествени галерии, офиси и архиви, спортни зали, подземни електрически станции, помпени станции, механи, подземия, както и за изсушаване на сгради след наводнение.
Oборудване от Calorex»

Elcometer Ltd.

Elcometer Ltd.

Elcometer Ltd. За 50 години компанията Elcometer е била и още е лидер в световен план в производството и доставката на измервателни съоръжения за контрол на качеството на антикорозионните покрития, но и в разработването на нови продукти които да отговарят на клиентските изисквания.
Oборудване от Elcometer Ltd.»

Graco Inc

Graco Inc

Graco Inc Компанията Graco е основана през 1926 година, а в наши дни е световен лидер в доставката на части и съоръжения за преместване, измерване контрол пулверизиране и полагане на широка гама флуиди и вискозни материали. Те се използват за смазване на автомобилни части, с промишлена и търговска цел.
Oборудване от Graco Inc»

HGG Group BV

HGG Group BV

HGG Group BV HGG е една от най-големите компании, които доставят машини за обработка на тръби и профили от последно поколение. Инсталациите се предлагат на най-големите компании в сферата на металообработващата, преработвателната и корабостроителната промишлености.
Oборудване от HGG Group BV»

Kaltenbach GmbH Co KG

Kaltenbach GmbH Co KG

Kaltenbach GmbH Co KG Фирма Kaltenbach е основана през 1887 година, а предлаганите от нея продукти са: циркулярни триони, предназначени за рязане на твърди материали на тръби, профили от стомана и алуминий метали без съдържание на желязо; банцизи, използвани в областта на стоманените конструкции, както и в центровете за стоманообработка (пробиване на стоманени профили); центрове за обработка на ламарина ( рязане, изрязване и скосяване). Kaltenbach има 30 дистрибутори в цял свят. В желанието си да предостави най-високо качество на продуктите, компанията е успяла да спечели много важно място на пазара на промишлените триони и на стоманообработващата промишленост. В момента има повече от 120.000 съоръжения на Kaltenbach в употреба.
Oборудване от Kaltenbach GmbH Co KG»

Metallisation Ltd.

Metallisation Ltd.

Metallisation Ltd. Компанията Metallisation отваря врати за първи път през 1922 година, предлагайки иновативни решения за проблемите, породени от корозията върху стоманените конструкции. Metallisation е единствената компания във Великобритания, която разработва, произвежда и доставя пълна гама съоръжения и консумативи, предназначени за процеса на метализация.
Oборудване от Metallisation Ltd.»

Munters

Munters

Munters Компанията Munters създава решения за оптимизиране на вътрешните климатични условия, предназначени за фирми от следните промишлености: фармацевтична, хранително-вкусова, електронна, селскостопанска промишленост, както и за офиси и търговски помещения. Внедряването на предлаганите от Munters решения повишават производителността чрез ефикасното използване на енергията. Също така, компанията предлага ефикасни решения по отношение на контрола на влажността. Munters има 4000 служители в повече от 30 страни.
Oборудване от Munters»

Nederman

Nederman

Nederman Nederman е една от най-големите световни компании, която разработва, произвежда и предлага продукти и системи за отвеждане на прах, дим, както и индустриални съоръжения за почистване. Също така, Nederman произвежда и предлага широка гама от маркучи и кабели. Ангажиментът на компанията към клиентите включва всички необходими операции за постигане на успешно партньорство: от изследването и проектирането до монтажа, внедряването и сервизното обслужване. С над 60 годишния си опит в тази област Nederman е успяла да разработи широка гама от продукти и системи, включващи технологии от последно поколение. Предлаганите от Nederman продукти се продават в над 50 страни и чрез собствената дистрибуторска мрежа на компанията.
Oборудване от Nederman»

Stierli-Bieger AG

Stierli-Bieger AG

Stierli-Bieger AG Stierli-Bieger AG разработва и произвежда комплексни съоръжения за огъване и изправяне на материали, системи за манипулиране и системи за съхранение. Първата машина за огъване е била произведена през 1936 година и оттогава е била постоянно усъвършенствана. Сега компанията Stierli-Bieger AG е световен лидер в доставката на хоризонтални съоръжения за огъване и изправяне. Компанията има собствени отдели за изследвания, конструиране, производство, сглобяване, маркетинг, продажби и сервизно обслужване, които работят в тясно сътрудничество с внимателно подбрани доставчици. Всички предлагани от Stierli-Bieger продукти се доставят със CE сертификат. Продуктите на Stierli-Bieger са сертифицирани по DIN EN ISO 9001 от Swiss TS/TUV Germania.
Oборудване от Stierli-Bieger AG»

Straaltechniek International BV

Straaltechniek International BV

Straaltechniek International BV Основната цел на групата е да предлага пълна гама продукти, необходими за обработката и защитата на повърхностите в промишлеността, но и антикорозионни технологии, инсталации за студено коване.
Oборудване от Straaltechniek International BV»

Thermoair BV

Thermoair BV

Thermoair BV Още от 1947 година компанията Thermo Air създава и произвежда съоръжения от последно поколние за създаване на оптимални вътрешни климатични условия. Предлаганите продукти се усъвършенстват непрекъснато: повишаване на качеството, спестяване на енергия, добавяне на нови удобства. Благодарение на натрупания с годините опит по отношение на системите за отопление, охлаждане, вентилация и за климатичен контрол, можем да потвърдим, че Thermo Air “ идеални климатични условия”.
Oборудване от Thermoair BV»

Thermobile Industries BV

Thermobile Industries BV

Thermobile Industries BV През последните 40 години компанията Thermobile Industries BV се е специализирала в разработването, производството и продажбата на международно равнище на отоплителни уреди. Предлаганите от Thermobile продукти се продават в Холандия, Белгия, Франция и Великобритания, но и чрез партньорската мрежа на компанията в цял свят. Също така, продуктите са подложени на системата за контрол на качеството, която е в съответствие със стандартите ISO 9001:2001, CE, GASTEC, CSA/UL si GOST.
Oборудване от Thermobile Industries BV»

Turbotecnica

Turbotecnica Италианската компания Turbotecnica е основана през 1977 и произвежда напълно оборудвани инсталации за бластиране и студено коване.
Oборудване от Turbotecnica»

Winoa

Winoa

Winoa От 1960 година основната дейност на компанията WINOA се състои в производството на стоманени абразиви. В момента фирмата е призната за най-големия производител на стоманени абразиви в света. Също така, WINOA произвежда и предлага диамантени инструменти, които в момента имат 5% пазарен дял.
Oборудване от Winoa»

Контакт
Николай Иванов - София
+359 (0) 88 5647622
minex@minex.bg
Бюлетин

Нашите клиенти са постоянно информирани

Hовини
Бюлетин

Следене на новините Minex Бюлетин

Проекти Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Vard Tulcea SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Aker Tulcea Shipyard
Santierul Naval Constanta SA