Минекс е компания, специализирана в осигуряването на интегрирани решения за обработка на повърхностите, обработка на ламарини и профили, както и за свързаните с тях области.

Групата Минекс  се наложи като лидер на пазара чрез възможностите си да предлага консултации, проектен мениджмънт, проектиране и изграждайки солидна репутация за фирмите от групата, които се доказаха като доверени партньори на своите клиенти. Също така, Минекс предлага консултиране относно осигуряването на професионални решения  и иновации за антикорозионна защита.

16-те години опит на румънския пазар и над 1500-те доволни клиенти свидетелстват  за нас като за специалисти, които спазват ангажиментите си и винаги предоставя предложените решения. Сертификатът по ISO 9001:2008 потвърждава качеството на нашите услуги и възможността ни да  добавяме стойност към бизнеса на нашите клиенти.

Инвестирайки постоянно в решения, услуги и продукти, ние затвърдихме позицията си на пазара, като постоянно се адаптираме към развитието му. Нашите клиенти се  доверяват на Минекс, на качеството на продуктите ни и на бързината, с която отговаряме на изискванията им.

Гордеем се с факта, че Минекс интегрира доставените продукти в технологичния поток на клиента, което придава завършеност на целия процес на сътрудничество. За да постигаме успехи, трябва да израстваме и да се развиваме както индивидуално, така и в бизнеса. Поради тази причина вярваме, че истинността и точността на информацията, предоставена от нашите специалисти са от ключово значение за успеха на клиентите ни.

Успехът на една организация и конкурентоспособността и изхождат от предпоставката че хората са най-ценни. В областта на антикорозионната защита екипът ни е уникален по отношение на потенциала си на израстване и развитие, без да забравяме и изключителната техническа подготовка, която имат хората в него. С екип от общо 35 души, разпределени в отдел продажби, маркетинг, проектиране и сервизно обслужване, Минекс се разшири както на национално, така и на международно равнище като откри  офис и склад в България.

Ние сме действали решително в най-развитите индустриални райони, отваряйки складове и работни обекти като сме предлагали подходящи решения на точното място  и време. Нашите работни обекти покриват цялата територия на Румъния както от гледна точка на продажбите, така и на възможността за извършване на сервизно обслужване и поддръжка на доставените от нас съоръжения.

РУМЪНИЯ:

  • БУКУРЕЩ – централен офис (офиси и централен склад)
  • АРАД – офис и склад
  • КЛУЖ НАПОКА – офис и склад
  • СИБИУ – офис и склад
  • ЯШ – офис

БЪЛГАРИЯ:

  • СОФИЯ - офис и склад

Инженеринговият и проектантският ни отдел са тези, които  рязко ни отличават от конкуренцията. В портфолиото ни 90%  от поръчките ни са интегрирани проекти, които изготвяме в Румъния. Проектирането, консултацията, изборът на съоръженията се извършват изцяло тук от нашите специалисти, които „разкрояват” работите в зависимост от ситуацията на място, от желанията на клиентите, но и в зависимост от бюджета, с който разполагат. Предлагаме  им това, от което се нуждаят, гъвкави сме и откриваме решения за завършване на инвестициите, дори и това да се случва поетапно.

Можем да извършваме цялостни проекти, но по желание на клиента, ако той има необходимите условия и съоръжения, му предоставяме възможността да изгради  сам на обекта си металните конструкции въз основа на проектите, които му предоставяме и под наше наблюдение. Без излишна скромност можем да кажем, че нашите инженери се радват на голямо признание в областта на проектирането на професионални решения за бластиране, метализация и боядисване.

Можем да твърдим с гордост, че в този момент компанията е високо ценена на пазара, тъй като е способна да удовлетвори и най-взискателните изисквания на клиентите.

Контакт
Николай Иванов - София
+359 (0) 88 5647622
minex@minex.bg
Бюлетин

Нашите клиенти са постоянно информирани

Hовини
Бюлетин

Следене на новините Minex Бюлетин

Проекти Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Vard Tulcea SA
Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA
Aker Tulcea Shipyard
Santierul Naval Constanta SA